• bg_bg
    International First Certification

    Covid-19 Stay Safe
    Güvenli Üretim Belgesi

     

    Belgelendirme
    Başvurusu       

     


  • AnasayfaAnasayfa
  • KurumsalKurumsal
    • Hakkımızda
    • Tarafsızlık Politikası
    • Kalite Politikası
    • İtiraz Ve Şikayet
    • Dokümanlar
  • BelgelendirmeBelgelendirme
    • Sistem Belgelendirme
      • ISO 9001 : 2015
      • ISO 14001 : 2015
      • ISO 22000 : 2018
      • FSSC 22000
      • OHSAS 18001 : 2007
      • ISO / IEC 27001 : 2013
      • ISO / IEC 20000 : 2005
      • ISO 13485 : 2016
      • ISO 10002 : 2004
      • ISO 45001
      • BRC
      • ISO 22716 - KOZMETİK GMP
    • Ürün Belgelendirme
      • Helal Gıda
      • Organik Tarım
      • İyi Tarım Uygulamaları
      • Vegan
    • Belgelendirme Başvurusu
    • Belge Sorgulama
    • Covid-19 Stay Safe Güvenli Üretim Belgesi
  • Eğitim HizmetleriEğitim Hizmetleri
    • Temel Eğitimler
      • ISO 9001 : 2015
      • ISO 14001:2015
      • ISO 22000:2018
      • OHSAS 18001 : 2007
      • ISO / IEC 27001:2005
      • ISO 13485
    • Dökümantasyon Eğitimleri
      • ISO 9001:2015
      • ISO 14001 : 2015
      • ISO 22000 : 2018
      • OHSAS 18001:2007
      • ISO / IEC 27001:2013
      • ISO 13485 : 2016
    • İç Tetkik Eğitimleri
    • Baş Denetçi Eğitimleri
    • KVKK
  • DenetimDenetim
  • AkreditasyonAkreditasyon
    • Türkak Akreditasyon
    • IAS Akreditasyon
  • İletişimİletişim
  • Kullanıcı GirişiKullanıcı Girişi
    • Duyurular
    • Online Ödeme
  • BLOG BLOG
  • EN (UK)
  • TR
  • Anasayfa/
  • Kurumsal
  • Dokümanlar

     

Yükleniyor...

Klasör Dokümanlar

Dokümanlar

Belgeler

Toggle Title Date İndir
belgeler PR 203 Denetim Prosedürü (İndirme 73) 25 Kas 2020 İndir (pdf, 577 KB)
pdf PR.204 Belgelendirmenin Askıya Alınması ve Geri Çekilmesi Prosedürü (İndirme 40) 14 Ara 2020 İndir (pdf, 437 KB)
pdf TL 202 Ücretlendirme Talimatı (İndirme 50) 25 Kas 2020 İndir (pdf, 801 KB)

Gizlilik ve Güvenlik 

Mesafeli Satış Sözleşmesi

İptal İade koşullar

Copyright © 2021 IFC GLOBAL
        
Goto Top